Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ)

Καλησπέρα στους φίλους του eviaweather.gr

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού αναμένεται το επόμενο διάστημα με βροχές, αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές καταιγίδες.

Το ”κυρίως πιάτο” θα σερβιριστεί την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

 Επόμενες ώρες: Νεφώσεις ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους αυτή την ώρα σε αρκετές περιοχές του νομού μας.

Ενδεικτική εικόνα από Κύμη τώρα( 18:45)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Τα ξημερώματα της Τρίτης υπάρχει ενδεχόμενο για εκδήλωση καταιγίδων στη Νότια Εύβοια( περιοχή Καρυστίας-Στύρων)

οι οποίες όμως θα περιοριστούν νωρίς το πρωί  και θα σταματήσουν. Η υπόλοιπη μέρα θα κυλίσει με συννεφιά και με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας.  Το βράδυ  ο καιρός θα σημειώσει περαιτέρω μεταβολή με πιθανότητα βροχής αρχικά στα Βορειότερα τμήματα του Νησιού.  Η θερμοκρασία σε πτώση, οι μέγιστες θα βρεθούν στους 27-28 βαθμούς. Οι άνεμοι από Νότιες διευθύνσεις ενισχυμένοι στα Νότια και Ανατολικά. Όσο βαδίζουμε προς την Τετάρτη περιμένουμε σταδιακή στροφή σε Βόρειες συνιστώσες.

Τετάρτη-Πέμπτη: 

Το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης  περιμένουμε  βροχές(ασθενείς και ποτιστικού τύπου) και ίσως  τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα λαμβάνουν χώρα στα Βόρεια και Κεντρικά τμήματα της Εύβοιας κυρίως. Πρόκειται ουσιαστικά για τα πρώτα δείγματα καιρού Βορείου ρεύματος για το φετινό “Φθινόπωρο”.  Οι Βόρειοι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί στα Ανατολικά παράλια. Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση που θα γίνει ακόμα πιο αισθητή την Πέμπτη(πιθανόν και κάτω από 18 βαθμούς η μέγιστη!!).

Η Πέμπτη δείχνει να είναι βροχερή ,νεφελώδης και στα όρια προχωρημένου Φθινοπώρου. Οι βροχές θα απασχολούν κυρίως τις περιοχές που ευνοούνται από τον καιρό Βορείου ρεύματος. Η Χαλκίδα πιθανόν να δέχεται κατά διαστήματα μέτριας έντασης βροχή.

Οι άνεμοι διατηρούνται ενισχυμένοι έως ισχυροί.

Τέλος, με τα τελευταία στοιχεία την Παρασκευή οι βροχές μάλλον δεν θα θέλουν να μας εγκαταλείψουν τόσο γρήγορα. Όμως ασφαλή συμπεράσματα για μέχρι τότε είναι νωρίς.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση!

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

%d bloggers like this: