Επανέρχεται η ζέστη …για να μην ξεχνιόμαστε!

Μετά την πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο για την οποία σας ενημερώναμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, φαίνεται πως η ζέστη κάνει το come back και όχι τόσο πρόσκαιρα… 

gfs-1-36
Χάρτης αερίων μαζών

Απο αύριο Δευτέρα 30 Ιουλίου περιμένουμε να εξασθενήσει το μελτέμι και να δώσει τη θέση του σε θερμότερες μάζες που θα βρούν την ευκαιρία να ανέβουν προς την περιοχή μας. Έτσι περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας τη Δευτέρα η οποία θα φτάσει στη βόρεια Ελλάδα τους 32-33 βαθμούς, στη Θεσσαλία και κυρίως στο Θεσσαλικό κάμπο καθώς και στην ανατολική Στερεά , Εύβοια και την ανατολική και νότια Πελοπόννησο τους 34-35 και τοπικά 36 βαθμούς. Ασταθής καιρός στη βόρεια Ελλάδα απο το βράδυ, αφού υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες το βράδυ κυρίως στο εσωτερικό . Καλύτερος ο καιρός στο υπόλοιπο της χώρας. 

Την Τρίτη 1 Ιουλίου οι όποιες συννεφιές στη βόρεια χώρα θα εντοπίζονται απο το απόγευμα κυρίως στη Θράκη με μικρή πιθανότητα φαινόμενων. Στα  υπόλοιπα περιμένουμε καλό καιρό απο άποψη φαινομένων.  Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ζεστά επίπεδα αφού και πάλι στα Ηπειρωτικά οι υψηλές θα αγγίξουν τους 35 και τοπικά 36  βαθμούς .

Οι άνεμοι θα φτάσουν τη Δευτέρατο μεσημέρι τα 6 με 7 τοπικά Μποφόρ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο αλλα στη συνέχεια θα εξασθενήσουν. Ασθενείς άνεμοι και στο Ιόνιο. 

17 thoughts on “Επανέρχεται η ζέστη …για να μην ξεχνιόμαστε!”

  1. Pingback: louboutin homme
  2. Pingback: hermes sac birkin
  3. Pingback: mulberry sale uk
  4. Pingback: hollister boys
  5. Pingback: 819
  6. Pingback: ray ban goccia

Leave a Reply